Képeken villant fel a Google Pixel 7 sorozat

Az amerikai vállalat hamarosan bemutathatja legújabb generációs készülékeit, a Google Pixel 7 sorozatot, ami most képeken tűnt fel. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

Ahogy a tavaly megjelent Google Pixel 6 sorozatnál, így az új készülékeknél is hatalmas a felhajtás a cég mobiljai körül és folyamatosan érkeznek a szivárgások a termékekről. A Google Pixel 7 sorozat, valamikor a nyár végén vagy ősz elején kerülhet majd bemutatásra, ami mellett érkezhet majd az első Google okosóra is.

Néhány hete már egy két tok kiszivárgása miatt valamilyen szinten láthattuk, hogy milyen dizájnnal jön az új sorozat, de most rendes képeken is meg lehet őket tekinteni.

A koncepció hasonlít az előd szériára, hiszen marad a fektetett kamera elrendezés, csupán kicsit megváltozik a kamerasziget.

A képekből leszűrhető, hogy a sima kiadás a hátlapon összesen két kamerát fog megkapni, míg a Pro kiadás összesen három lencsével lesz felszerelve és itt jól látható, a különálló lencsék nagysága.

A forrás kiemeli, hogy a hátlap minden bizonnyal üveg, de nem matt, hanem fényes. Ez azért furcsa, mert mind a Samsung, mind az Apple a csúcskészülékeinél matt színezést használ, mivel kevésbé látszódik rajta az ujjlenyomat.


Forrás