Képen pózol az 5G képes Huawei Nova 6

A Huawei Nova 6 5G-ről az elmúlt időszakban már többször is hallottunk, mint tudjuk ez a készülék is képes lesz csatlakozni az ötödik generációs hálózatokra, és most egy kép is érkezett róla.

A Huawei Nova 5 termékcsalád jelenleg hat modellt tudhat magáénak, de a folytatás már úton van, és az eddigi információk alapján nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan debütálni is fog. Azt már tudjuk, hogy a Nova 6-ról, hogy 5G modemmel fog érkezni, tehát még egy mobillal fog bővülni a Huawei 5G-s portfóliója. A Nova 6 az eddigiek alapján egyedül fog jönni, amit annak fejében egy picit nehéz elhinni, hogy tudjuk, hogy a Nova 5 termékcsalád mennyi modellből áll.

huawei-nova-6-5g

Most a 91mobiles-nak köszönhetően kaptunk egy promóciós képet, amin az állítólagos Nova 6 látható. Első ránézésre rögtön szembe tűnhet, hogy a Galaxy S10 Plus-hoz hasonlóan két szelfikamerát tudhat majd magáénak a Nova 6, csak ezek éppen az ellentétes oldalon lesznek. A hátlapon lévő modulokat látván a Honor 20 Pro juthat eszünkbe, az egymás alatt függőlegesen elhelyezkedő három kamera mellett ugyanis egy kisebb szenzorszigetet láthatunk. Ezen kap valószínűleg helyet a lézeres autófókusz és a mikrofon is, de egy ToF modul is benne van a pakliban, viszont a kép minősége miatt nem teljesen látható, hogy mikről is van szó. A hardveres téren még nem igazán tudunk semmit a Huawei Nova 6 5G-ről, de az elkövetkezendő hetekben ez biztosan változni fog.

FORRÁS91mobiles
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.