Később indulhat az iPhone 13 Pro és a 13 Pro Max értékesítése

13

Az Apple a napokban mutatta be legújabb iPhone készülékeit a megszokott szeptemberi bemutatón. Habár egyszerre jelentek meg, mégis eltérhet a széria tagjainál a forgalmazás időpontjának kezdete.

crypto50

Az amerikai vállalat szeptember 14-én hivatalosan is bemutatta az iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max készülékeket. Mindegyik termék a legújabb Apple A15 Bionic processzorral van felszerelve, ami jelenleg a legerősebb a tesztek alapján. A cég szerint mindegyik termék üzemideje megnövekedett az előd modellhez képest, emellett kamerafunkciókban is sokat fejlődtek.

Dizájn tekintetében maradtak az iPhone 12 szériánál bevezetettnél, viszont az előlapon a notch kisebb helyet foglal el. A Pro verziók még egy extra újítást is megkaptak, a 120 Hz-es kijelző képfrissítést. Valljuk be két év lemaradással ez már illő volt.

13

Az előrendelési időszak jelenleg szeptember 17-szeptember 24-ig tart. A boltok polcaira ezek a modellek kerülnek biztosan az előrendelési időszak végére: az összes Mini és sima verzió, emellett a Pro variánsok közül a 128GB/256GB-os ezüst, grafit, arany és kék szín, valamint az 512 GB-os arany és kék szín. A Pro Max-ból csupán a 256 GB-os arany szín áll majd rendelkezésre a vásárlók számára.

Az itt fel nem sorolt termékek leghamarabb október 6 és október 11 között kerülhetnek szállításra. Ez nem azért van, mert ezekre a telefonokra adták le a legtöbb előrendelést, hanem azért, mert a cég nem gyártott elegendő terméket a startoláshoz.


Forrás