Két kijelzővel jön a 8K képes Nubia Z20

A ZTE hamarosan elő fog rukkolni legújabb csúcsmobiljával a Nubia Z20-al, az eszköz a napokban a TENAA-nál járt, ennek köszönhetően megtudtunk róla pár érdekes dolgot.


Augusztus 8-án rántja le a leplet új csúcsmobiljáról a ZTE. A Nubia Z20 néven érkező modellről eddig nem igazán lehetett hallani semmit, de a napokban lezajló Global Mobile Internet Conference-en megerősítették az érkezését. Korábban már kiszivárgott, hogy az eszköz akár 8K videók rögzítésére is alkalmas lesz, most pedig a Kínai Hírközlési hatóságnak köszönhetően újabb információk szivárogtak ki róla, ezek szerint a Z20 főkamerája 48 megapixeles, az előlapra pedig egy 16 megapixeles modul fog kerülni.

Érdekessége, hogy a Nubia X-hez és a Vivo Nex Dual Display Edition-höz hasonlóan két kijelzővel fog érkezni. Ezek közül az egyik 6,42 hüvelykes, 1080 x 2340 felbontással, a másik pedig egy 5,1 hüvelykes panel lesz, ez kap majd helyet a hátlapon. A TENAA oldalán feltüntetett órajelek alapján Snapdragon 855+ lapkával fog debütálni a Z20. A memóriakiosztás elég változatos, 6, 8, vagy 12 GB RAM-al és 128, 256 vagy 512 GB-os belső tárolóval is beszerezhető a masina. Az akkumulátor a két kijelzőhöz képest nem lesz túl nagy, számszerűsítve egy 3900 mAh-s telepről van szó. Android 9 Pie rendszerrel és valószínűleg oldalsó gombban elhelyezett ujjlenyomat olvasóval fog bemutatkozni a Nubia Z20.

1 hozzászólás

Comments are closed.