Két új játék Androidra amiket nem lehet kihagyni és most még ingyen is vannak

google-play-games-cover

Összeszedtünk nektek két új játékot amik a napokban váltak elérhetővé az Androidos mobilokra és ráadásul ingyenesen letölthetők.

Folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb játékok és alkalmazások az okostelefonokra, de mint tudjuk vannak olyanok amik nem nyújtanak olyan jó játékélményt. Most kiemeltünk kettőt amikkel jól eltelhetnek unalmas perceink és még jól is szórakozhatunk közben.

Crash Bandicoot: On the Run

A King és a Candy Crush fejlesztői a héten kiadták legújabb játékukat a Crash Bandicoot: On the Run-t. Az újdonság nagyon hasonlít a sokak által kedvelt Temple Run-ra, de nem teljesen ugyan az. A lényege, hogy futás közben kikerüljük az elénk kerülő tárgyakat. Valamint van egy kis szigetünk is, ahol bázist tudunk építeni az összegyűjtött tárgyakból.

Jemeyah

A Jemeyah egy ingyenes ugrálós 2 dimenziós kalandjáték amivel akkor is tudunk játszani ha nem csatlakozik telefonunk az internetre. Maga a játék három szintet tartalmaz, és teljesen biztonságos gyerekek számára is, egyetlen hátránya, hogy nem tart sokáig végigjátszani.

+1 Jetpack Joyride 2: Bullet Rush

Ugyan a hazai Androidos készülékekre még nem érhető el a Jetpack Joyride 2: Bullet Rush, de valószínűleg rövid időn belül ez változni fog. Az Jetpack Joyride sokaknak ismerős lehet, ezzel a játékkal rengetegen hónapokig is képesek voltak játszani. A második részben új pályákat és új fegyvereket is kapunk. Ráadásul csiszoltak a mechanikán megújult a játéktörtének és a játékelemek. A kritikusok szerint a sok újítás elveszi a játék egyszerűségét, ezért nem biztos, hogy azok is élvezni fogják akik az első részt szerették.

Ez is érdekelhet:

Mutatjuk, hogy nyerhetsz értékes Samsung ajándékokat

Most 14% visszatérítés jár minden Auchan-os vásárlás után

Nagyon vigyázz ha ehhez hasonló SMS üzenetet kapsz