Két új okosórával jelentkezett a Honor

A Honor a mai napon új okoseszközöket jelentett be az IFA 2020 kiállításon, Berlinben. A cég legújabb eszközeivel igyekszik hozzájárulni ahhoz, hogy felhasználóik nyomon követhessék egészségüket és állóképességüket, valamint kibontakoztathassák kreativitásukat.

A Honor Watch GS Pro okosóra kitartó társként segíti a teljesítmény fokozását és az izgalmas felfedezéseket. Egy töltéssel akár 25 napig is működik – ezzel a Honor Watch GS Pro az élmezőnyben teljesít a jelenleg kapható viselhető eszközök között. Helytáll bármilyen kihívást jelentő környezetben, és megfelel 14 MIL-STD-810G amerikai katonai szabványnak.Nagy precizitású, kettős műholdas helymeghatározó rendszere segítségével a Honor Watch GS Pro képes megtervezni a visszautat, és jelzi az útvonalról való letérést, így viselője aggodalom nélkül koncentrálhat a túrázásra. Az okosóra több mint 100 féle edzésmódot támogat és rögzíti azok adatait, figyelemmel kíséri például a hegymászást, túrázást, síelést, kül- és beltéri futást vagy az edzést. Mindemellett olyan intuitív funkciókkal rendelkezik, amelyek révén tulajdonosa folyamatosan ellenőrizheti egészségi állapotát.

A Honor Watch ES okosóra azoknak készült, akik elkötelezettek a testedzés, valamint az egészségesebb életmód mellett. Az eszköz 42 milliméteres AMOLED kijelzőjével stílusos kiegészítő bármilyen helyzetben, virtuális személyi edzőként pedig 95 edzésmódot és 12 különböző, animációkkal kiegészített edzésprogramot biztosít, és például zsírégető vagy hasizomerősítő programot is találunk a kínálatában.

„A Honor továbbra is elkötelezett amellett, hogy fogyasztói igényekre szabott, kedvező ár-érték arányú termékeket fejlesszen, melyek kivívják a fogyasztók elégedettségét. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a Honor a laptopok és viselhető eszközök kategóriájában 287,9%-os és 235%-os növekedést ért 2020 első félévében a tavalyi időszakhoz képest” – mondta George Zhao, a Honor Global elnöke.

A két új Honor okosóra várhatóan 2020 októberében érkezik meg Magyarországra.