Két új technológiát is kap a OnePlus 7 Pro

A OnePlus 7 és OnePlus 7 Pro-ról már szinte minden hardverspecifikáció kiderült, de Pete Lau a cég vezérigazgatója azért még most is új információkkal szolgálni az eszközöket illetően.


Pete Lau a OnePlus igazgatója és alapítója okosan szivárogtatja az információkat az érkezőfélben lévő OnePlus 7 szériáról. Korábban már kifecsegte azt is, hogy 90 Hz-es frissítési frekvenciával fog érkezni a OnePlus 7 Pro. Most pedig újabb infókkal látott el minket. Lau szerint a HDR 10+ technológia nem csak a televízió készülékek jövője, hanem a telefonoké is, és elmondta, hogy reméli legújabb készülékeik új mércét állítanak majd fel az okostelefon ipar számára. Továbbá, örülnek, hogy vezető szerepet tölthetnek be e minőségi technológia megosztásában illetve remélik, hogy ezzel egy új világot nyitnak a felhasználók részére.

Ugyan Pete Lau nyíltan nem mondta ki, de ebből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy a OnePlus 7 sorozat (vagy csak az egyik tagja) már HRD 10+ megjelenítővel fog érkezni. Amivel még az eddigieknél is lenyűgözőbb és élethűbb képet kaphatunk.

Már több külföldi hírforrás is megerősítette a másik pletykát, miszerint a OnePlus 7 Pro lesz az első UFS 3.0-val rendelkező mobiltelefon a piacon. Ez a technológia már nem ismeretlen, elsőként a Galaxy Fold-ban, debütált volna, azonban az elhalasztott startja miatt a OnePlus 7 Pro kapja meg elsőként. Az UFS 3.0 lényege mindamellett, hogy gyorsabb a jelenlegi 2.1-nél képes egyszerre adatot írni és olvasni is. Az előző generációhoz képes duplázódott a sebesség, az energiafelhasználás pedig csökkent. A OnePlus 7 Pro, így a bivalyerős Snapdargon 855 lapka mellé kap egy UFS 3.0 tárolót is, a fentiek alapján egyre ígéretesebbnek tűnnek a OnePlus május 14-én érkező telefonjai, már nagyon várjuk a bemutatót.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.