Kettő J szériás Samsung mobil érkezik napokon belül

írta: odinsann

Már jó ideje tisztában vagyunk vele, hogy a Samsung több középkategóriás telefonon is dolgozik, melyekről az elmúlt időszakban számtalan információt és pletykát hallottunk.


A Samsung Galaxy J sorozata népszerű a felhasználók köreiben és az A szériához hasonlóan az idei J mobilok egy része is Infinity Display-el érkezik. A Galaxy J6-ról először február végén hallottunk, majd a napokban több fotón is láthattuk. Az eddig kiszivárgott infók alapján 5,6 hüvelykes AMOLED kijelzővel, Exnoys 7870 processzorral, 4 GB RAM-al és 64 GB belső tárolóval jön majd a modell, hátlapján 13 megapixeles kamera kap helyet, az előlapon pedig egy 8 MP-es egység található.

A Samsung a mai napon több meghívót is kiküldött a sajtó részére, ami egy május 21-én megtartandó eseményre szól, a show helyszíne pedig Mumbaiban lesz. A meghívón a “Say Hello To Infinity & More” feliratot láthatjuk, ami erősen arról árulkodik, hogy Infinity Display-el rendelkező mobil lehet az esemény (egyik) szereplője.

A mellékszerep valószínűleg a Galaxy J4-nek fog jutni, a róla kiszivárgott képek alapján ez a készülék normál kijelzőt kap majd, tehát nem a Galaxy S8 szériánál debütáló minimális kávákkal rendelkező Infinity-t. A Galaxy J4 megjelenítője 5,5 hüvelykes, processzora pedig Exynos 7570 lesz, a RAM mérete egyenlőre még kérdéses, de maximum 3 GB lehet. A kamerák terén mint a J6-nál itt is egy 13 megapixeles egység kap majd helyet a hátlapon, de az előlapon már egy 5 megapixeles modult találunk majd. Ez a két mobil biztosan szerepet kap majd a hétfői bemutatón, de nem felejtsük el, hogy már a Galaxy J8-ról is hallottunk, amivel szintén előrukkolhatnak majd.

forrás: sammobile