Kéttónusú hátlappal is beszerezhető lesz a Huawei P30

huawei-p30-dual-color-cover

A Huawei-től már megszoktuk, hogy hónapokkal egy adott készülék piacra dobását követően új színeket vezetnek be. Ezúttal a P30-hoz tervezik elég szokatlan tónusok bevezetését.

REVO2Az Európai Szabadalmi Hivatalnál bukkant fel két eddig nem ismert színben a Huawei P30. A készülék hátlapján két tónust láthatunk, ami fekete-fehér színű hátlapot eredményez, ez első ránézésre nagyon hasonlít a Google Pixel 2 XL “Panda” fantázianevű változatához.

huawei-p30-panda

A másik variáns a Jégkristály kék egyik variációja, bár itt azért nem annyira szembetűnő a két tónus a hátlapon, de azért jobban megtekintve a képeket észrevehető az eltérés.

huawei-p30-ice

A szabadalmi hivatalhoz május végén nyújtották be a védjegyeket. Ebből adódóan arra következtethetünk, hogy a szeptemberben lezajló IFA-n, vagy a Huawei Mate 30 bejelentése során debütál majd a fent látható színekben a Huawei P30. Azt egyelőre nem tudni, hogy a P30 Pro is megkapja-e ezeket a színeket.

FORRÁSletsgodigital
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.