Kiderült a OnePlus 7 széria bemutatójának hivatalos időpontja

Már a múlt héten hallhattunk pletykákat arról, hogy nagyjából mikor számíthatunk a OnePlus 7 és OnePlus 7 Pro érkezésére, most a cég egy rövid 11 másodperces videóval tudomásunkra juttatta, a két csúcsmobil bemutatójának hivatalos időpontját.


A OnePlus Youtube csatornájára feltöltött animáció alapján úgy tűnik a múlt héten május 14-re beharangozott, nem hiteles forrásból származó információ igaz volt, mivel valóban ekkor ismerkedhetünk meg a cég legújabb csúcsmodelljeivel. A rendezvény New Yorkban kerül megrendezésre, helyi idő szerint 11 órakor. A mai napon közzétett videó egyébként továbbra is titokzatos marad a készülékeket illetően, mivel azon a mobilokból csak részleteket láthatunk.

A fenti képkockák mellett egyébként újabb pletykák láttak napvilágot a hardverspecifikációkat illetően. Ezek szerint a OnePlus 7 és a OnePlus 7 Pro háromféle memóriakiosztással lesz beszerezhető, szám szerint 6/128 GB és 8/256 GB-os variánsokat tudunk belőlük vásárolni, illetve a Pro változatból lesz 256 GB ROM-al és 12 GB RAM-al szerelt modell is. Az akkumulátorról is lehetett hallani, a szóbeszéd szerint a OnePlus 7 egy 3700 mAh-s teleppel fog érkezni, amit 20W-os töltéssel tudunk majd táplálni. A OnePlus 7 Pro pedig egy 30W-os Warp Charge-al tölthető 4000 milliamperórás akkumulátort fog kapni.

Az már biztos, hogy érkezni fog 5G kapcsolatra is alkalmas mobil a OnePlus-tól, de ez elvileg az 5G támogatáson kívül semmi másban nem fog különbözni a OnePlus 7 Pro-tól, tehát dizájnra ugyan az lesz és a rendszerchip is Snapdragon 855.

FORRÁSyoutube
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.