Kiderült a Xiaomi 12 sorozat bemutatójának időpontja

xiaomi-11-cover

A Xiaomi megerősítette, hogy mikor fog érkezni a Xiaomi 12 széria, amiben állítólag már a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processzort fogjuk találni.

crypto50

Azt már tudjuk, hogy az új 12-es sorozat, amelyről korábban azt pletykálták, hogy december 12-én érkezik, végül nem mutatkozott be azon a napon amelyről a pletykák szóltak. Most azonban érkezett egy új dátum, ami már biztosra vehetünk, ugyanis maga a gyártó árult el, hogy mikor lesz a bemutató, ami még ebben a hónapban várható.

Az információk alapján december 28-án várhatjuk a készülékek bemutatóját. Tehát jövőhét kedden rántja majd le róluk a leplet a Xiaomi. Azt kifejezetten nem említették még eddig, hogy összesen mennyi készüléket fog számlálni a széria, de a korábbi pletykáknak köszönhetően már sejthető, hogy legalább három lesz az első körben. A Weibo bejegyzések alapján ezek a készülékek a Xiaomi 12, 12X és 12 Pro modellek lesznek. Hallottunk egy Ultra modellről is, amit hivatalosan még senki nem erősített meg.

xiaomi-12

A kínai telefongyártó semmi mást nem árult el a Xiaomi 12-es termékcsaládról azon kívül, hogy korábban megerősítette, hogy a Snapdragon 8 Gen 1 SoC fogja hajtani. Nem világos azonban, hogy mindhárom okostelefont a Snapdragon 8 Gen 1 chippel látják-e majd el, vagy kizárólag a Pro változat sajátosság lesz.

Mindenesetre, mivel a bemutató eseményig még egy hét van hátra, számíthatunk arra, hogy a Xiaomi a elkezdi leleplezni az egyes hardverspecifikációkat, hogy a Xiaomi 12-es sorozat köré építsen egy kis hype-ot.