Kiderült a Xiaomi 12T sorozat hivatalos bemutatási dátuma

xiaomi

A kínai vállalat néhány nap múlva hivatalosan is bemutathatja a Xiaomi 12T sorozatot, amiről már szinte minden kiderült. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig.

Már több hónapja olvashatunk arról, hogy a kínai vállalat ősszel piacra dobhatja a Xiaomi 12T és Xiaomi 12T Pro okostelefont, amik az elődjeiknél sokkal jobbak lehetnek majd, persze árban is jó magas felárat kell majd fizetni értük.

Már szinte biztosra vehettük, hogy valamikor október elején lesz a hivatalos bemutató, a gyártó most pedig meg is erősítette ezeket a szivárgásokat.

A Xiaomi 12T és Xiaomi 12T Pro október 4-én kerül bemutatásra, aminek a hírét a cég a hivatalos Twitter fiókján jelentette be, emellett az is kiderült, hogy a YouTube csatornájukon élőben nézhető lesz majd az esemény. Állítólag globálisan is meg fognak jelenni a termékek, így nagy eséllyel Magyarországra is megérkeznek majd, hacsak nem kapnak túl magas árazást.

Hardveresen a Pro modellben egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka fog dolgozni, ami jelenleg a legerősebb a piacon, emellett ami még nagy újítás lehet az a 200 MP-es főkamera, amit a Samsung gyárt. Érdemes lesz figyelni tehát a hivatalos bemutatót, hiszen mindent megtudhatunk majd a termékekről.


Forrás