Kiderült az Oppo Find X2 bemutatójának új dátuma

find-x2-cover

A Mobil Világkongresszus elmarad, de ettől persze nem maradunk új telefonok nélkül. Ebből adódóan az Oppo Find X2 bemutatóját is elnapolták, mutatjuk az új időpontot.


Mint tudjuk az idei Mobil Világkongresszus a jövő héten lett volna esedékes, de a koronavírus miatt a GSMA lefújta azt. Ennek köszönhetően több olyan telefon bemutatója elmaradt, amik Barcelonában debütáltak volna. Köztük az Oppo Find X2 holnapi bemutatója is elmaradásra kényszerül. Most viszont napvilágot látott az új időpont, ami egy kiszivárgott promóciós kép szerint március 6-án lesz esedékes.

find-x2-start

A Find X2 az eddigiek alapján Snapdragon 865 processzorral és Gorilla Glass 6 védelemmel ellátott 6,5 hüvelykes QHD+ felbontású AMOLED megjelenítővel fog bemutatkozni. Nem megerősített információkból az is kiderült, hogy 8 GB RAM és 256 GB tárhely kerülhet a 4065 mAh-s akkumulátora mellé. Valamint egy 48 megapixeles Sony kamerával is összefüggésbe hozták, ami valamilyen formában biztosan helyet kap majd az eszközön. Sőt, úgy tűnik, hogy idén az alap Find X2 mellé, egy Find X2 Pro változatot is kaphatunk. Bár valószínűleg azt is elkönyvelhetjük, hogy nem lesznek olyan innovatívak ezek a mobilok mint az előző széria volt. Persze meglepetés még mindig érhet minket, március elején ez is kiderül.

FORRÁSplayfuldroid
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.