Kiderült, hogy késhet-e az iPhone 14 sorozat bemutatása

Az amerikai vállalat az év harmadik negyedévében mutathatja be az iPhone 14 sorozatot, aminek pontos bemutatása nagyban függ a COVID helyzet alakulásától is.

crypto50

Az Apple termékei világszerte népszerűségnek örvendenek és már van egy megszokott megjelenési időpont, ami szeptember és október környékén szokott lenni minden évben.

Ilyenkor jelennek meg a legújabb iPhone okostelefonok, okosórák és iPad készülékek. Ez idén is így lehet, hiszen érkezhet az iPhone 14 széria, viszont pontosan nem lehet tudni, hogy mikor.

Az utóbbi hónapokban Kínában folyamatosan növekszik a COVID fertőzötteknek a száma, így több gyárat is be kellett zárni, valamint több városrészt is teljesen lezártak, emellett kijárási korlátozások is kerültek bevezetésre. Ezt valamilyen szinten az Apple is megsínylette, hiszen Kínában gyártják a legtöbb okostelefonjukat.

Az sem egy könnyítő tényező, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a cég készülékei iránt, persze ez nem rossz, de nem segíti a gyártósorok átállását, hiszen nagyobb munkaerőre van szükség, hogy még több termék készüljön. Ezért a Foxconn cég már most toborozza az embereket, hogy a nyár végén megfelelő mennyiségű munkaerő álljon a rendelkezésre.

A forrás megemlíti azt is, hogy az Apple termékek tovább drágulhatnak, így számítani lehet arra, hogy néhány 10.000 forinttal többet kell majd fizetni az újdonságokért, amik már így is nagyon drágák.


Forrás