Kiderült, hogy mikor érkezik a Xiaomi 13 sorozat

xiaomi

A kínai vállalat még az idén új csúcskategóriás okostelefonokat dobhat majd piacra, aminek a lehetséges bemutatási dátuma nemrég kiderült. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Xiaomi nemrég mutatta be a Xiaomi 12T okostelefont globálisan is, amik leginkább a felső kategóriát képviselik, ennek ellenére viszont még az idén bemutathatják a Xiaomi 13 sorozatot is, a tavalyi Xiaomi 12 sorozatnál jóval korábban.

Persze az idei bemutatás csak a kínai megjelenésre lehet érvényes, a globális megjelenése a Xiaomi 13 sorozatnak több hónapot is csúszhat majd.

Forrás:gizmochina

A Xiaomi 13 sorozat szinte biztosan hardveresen a Snapdragon 8Gen2 SoC lapkával lesz majd felszerelve, ami novemberben kerülhet majd bemutatásra, így a forrás szerint a hivatalos bemutatási dátum valamikor november végére eshet majd az okostelefonoknál is.

Nem titkolt céljuk, hogy elsőként mutathassanak be olyan okostelefont, ami ezzel a lapkával van felszerelve, viszont azt meg kell jegyezni, hogy tavaly is ez volt a céljuk, mégis lecsúsztak erről, mert több márka is beelőzte őket.

A forrás azt is megjegyzi, hogy a cégen belül a Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Pro modellen tesztelik az Android 13 alapokon futó MIUI 14-es rendszert, így biztossá vált az is, hogy a legújabb szoftverrel fog érkezni. Ez persze nem meglepő hiszen, ha nem így lenne, alaposan lemaradnának a konkurenciához képest.


Forrás