Kiderült, hogy milyen gyorsan tölthet majd a Samsung Galaxy S23 Ultra

s22 ultra

A dél-koreai vállalat a következő év elején dobhatja majd piacra a kövező generációs Samsung Galaxy S23 Ultra okostelefont, aminek most kiderült a töltési sebessége.

A Samsung minden bizonnyal valamikor a következő év elején mutathatja majd be a Samsung Galaxy S23 sorozatot, köztük a Samsung Galaxy S23 Ultra okostelefont, ami állítólag nem sokat fog majd változni dizájnban az előd modelltől. Ennek ellenére azért láthatunk majd nagy újításokat több téren is.

Egyrészt biztosan megkapja majd az akkori legerősebb Snapdragon 8Gen2 SoC lapkát vagy a legújabb Exynos hardvert (egyelőre még nem tudni, hogy milyen arányban osztják a processzorokat). Mindezek mellett ez lehet majd az első Samsung okostelefon, ami 200 MP-es kamerával lesz felszerelve, ami egy újabb szintlépés lehet majd a fotózás terén.

Állítólag az akkumulátor kapacitás is meg fog majd maradni 5000 mAh, ami valljuk be akkor is elegendő egy napig, ha nagyon sokat használjuk. A töltési sebesség is maradhat, viszont állítólag a maximális sebesség 25W lesz a 45W helyett.

Ezt azért lépheti meg a gyártó, mert idén is durván 5 perc volt a tesztek szerint a töltési sebesség a 45W-os és a 25W-os sebesség között, emellett a 25W-os töltés kevésbé amortizálja az akkumulátort. Emellett az igazat megvallva, így is 1 óra 4 perc alatt teljesen feltölt a készülék, 30 perc alatt pedig 60% fölé kúszik, ami nagyon jónak mondható.


Forrás