Kiderült, hogy milyen hardverrel jön a Xiaomi 12 Lite

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja a legújabb szériájának a leggyengébb tagját, a Xiaomi 12 Lite okostelefont, ami most Geekbench teszten járt. Mutatjuk, hogy mit tudtunk meg róla.

crypto50

A Xiaomi 12 széria, már tavaly decemberben bemutatásra került Kínában, globálisan pedig ebben a hónapban leplezték le. Úgy tűnik, hogy a cég nem áll le, hiszen a hagyományokhoz híven, hamarosan bemutatkozhat a Xiaomi 12 Lite okostelefon is, ami a sorozat „legbutább” tagja lehet, de mégis erős hardverrel jöhet.

A készülék a napokban egy Geekbench teszten járt, ami alapján az egymagos teszten 788 pontot, míg a többmagos teszten 2864 pontot kapott.

Ezt az eredményt a Snapdragon 778G lapkával tudta elérni, ami tavaly a sláger volt a közép kategóriában. Most is jónak számít a chip, viszont azért azt meg kell jegyezni, hogy a Xiaomi Mi 11 Lite 5G ugyan ezt a hardvert kapta meg, így itt nem nagyon lesz előrelépés.

Az is kiderült, hogy a RAM mérete a készülékben 8 GB lehet, csak úgy, mint az előd modellnél. Következtethetünk a belső tárhely méretére is, ami, ha tippelnünk kellene 128GB-os lesz. Szoftveresen nincs gond, hiszen az Android 12 rendszerrel fogják bemutatni a terméket. Pontos megjelenésről és árazásról viszont, egyelőre még nincs hír.


Forrás