Kiderült, hogy milyen kiegészítők érkezhetnek a Google Pixel Watch okosórákhoz

google

Az amerikai vállalat, valamikor idén nyár végén vagy ősszel mutathatja be az első okosóráját, amit Google Pixel Watch-nak nevezhetnek majd. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről a termékről.

A Google már évek óta tervezi piacra dobni az első saját márkás okosóráját, amire a rajongók már biztosan nagyon várnak, hiszen a termék a felső kategóriás okosórákhoz fog becsatlakozni a versenybe és sokan az Apple Watch okosórák nagy riválisának titulálják már most a készüléket.

Az már biztos, hogy valamikor idén fog megjelenni, de pontos információ még egyelőre nincsen erről. Ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy akkor kezdődhet a forgalmazás, amikor a Google Pixel 7 sorozat megvásárolható lesz.

Állítólag a készülék nagyon dizájnos lesz, vékony kialakítással fog rendelkezni, a belsejében pedig egy Exynos lapka dolgozhat, legalább is az eddig megjelent hírek szerint.

A Google az egyik nagy eseményén már elmondta, hogy érkezik a modell, többféle színváltozatban. A Google Pixel Watch rozsdamentes acélkeretet fog megkapni, tartozékként pedig egy sima szilikon szíj lesz a dobozban. Gyári kiegészítőből se lesz hiány, hiszen több színben jöhetnek a szilikon szíjak, lesz fém szíj, valamint mágneses szíj is, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő dizájnt.


Forrás