Kiderült, hogyan változik a Samsung Galaxy S23 sorozat árazása

s23

A dél-koreai vállalat napokon belül hivatalosan is bemutathatja a Samsung Galaxy S23 sorozatot, aminek az árazása a napokban kiszivárgott. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Samsung Galaxy S23 sorozat február 1-én kerülhet hivatalosan is bemutatásra, ezt követően pedig megérkezhet majd a boltok polcaira is, amit valószínűleg meg fog előzni egy előrendelési időszak. A sorozatról már szinte mindent tudunk, mivel a szivárgások már szinte közvetlen a Samsung Galaxy S22 széria megjelenése után megkezdődött.

Mivel nagyon közel van a bemutatási dátum, így az árak is elkezdenek megjelenni az interneten. A napokban megtudhattuk, hogy az USA-ban hogyan fognak változni az árak az új szériánál.

Forrás:gsmarena

A szivárgásból az derült ki, hogy Amerikában nem fog változni az árazás. A sima modell 800 dollárba fog kerülni, a Plus kiadás 1000 dollárba, míg az Ultra modell 1200 dollárba.

A sima kiadás alap változata 8GB/128GB lesz, a Plus kiadás alap változata 8GB/256GB, míg az Ultra modell 8GB/256GB lesz. Ha valaki 12 GB RAM-ot szeretne a készülékében látni alapból, az a Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB-os változatát kell majd megvásárolja legalább. Sajnos ebből sok mindent nem tudunk leszűrni, hogy itthon hogyan alakulhatnak majd az árak, de hamarosan ezt is megtudhatjuk, amikor bemutatásra kerülnek a termékek.


Forrás