Kiderült melyik okostelefonnak van a legjobb szelfikamerája

A napokban a DXOMARK oldal egy új eredményt tett közzé, amiből kiderült, hogy szerintük melyik termék rendelkezik a legjobb szelfi kamerával. Mutatjuk a részleteket.

A DXOMARK a legtöbb népszerű készüléket leteszteli és több tulajdonságát is pontozza, viszont itt leginkább a fotós és videós képességekre mennek rá.

Ők a saját felállított értékrendjük alapján pontozzák a termékeket, így itt meg kell jegyezni, hogy ettől függetlenül másnak lehet más a véleménye, de egy kiindulási alapnak jó lehet.

Ha a fotós mezőnyben megnézzük az élmezőnyt, akkor el lehet mondani, hogy ha innen tervez valaki készüléket vásárolni, akkor nagyon mellé nem nyúlhat, a pontkülönbségek aprócska dolgok miatt jelentkezhetnek. A cég a napokban tesztelt egy készüléket, ami jelenleg a legmagasabb pontszámot kapta a szelfi kameráknál.

Ez a készülék nem más, mint a Huawei Mate 50 Pro, ami 145 pontot kapott. A termék itt holtversenyben van az iPhone 14 Pro készülékekkel, ami szintén egy csúcskészülék. Persze itt csak a szelfikamera alapján nem érdemes készüléket választani, jobban utána kell nézni a készülékeknek. Itt ez fokozottan érvényes, ugyanis a Huawei Mate 50 Pro nem rendelkezik a Google szolgáltatások támogatásával, így sok mindenkinek ez nagy hátrány lehet.


Forrás