Kiderült, mikor érkezik az eddigi legjobb Apple okosóra

apple

Az amerikai vállalat napokon belül több új készüléket is bemutathat, köztük a legújabb okosóráit. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig az eddigi legerősebb okosóráról.

Az Apple a legközelebbi sajtóeseményét augusztus 7-én fogja tartani, ahol a szivárgások szerint meg fog jelenni az iPhone 14 széria, valamint az Apple Watch Series 8 okosóra is. Ez azonban még nem minden, hiszen egyedi módon érkezhet egy új Apple Watch ezek mellett, Apple Watch Pro néven.

Minden bizonnyal az Apple-nek is bejött a Pro elnevezés az okosórák piacán is, így a Samsung mellett ők is elindítanak idén egy Pro variánst. A forrás szerint szinte biztosan ez is szeptember 7-én fog megjelenni.

apple

A termék állítólag prémiumabb lesz, mint az eddig megjelent Apple Watch termékek. A Pro variáns nagyobb kijelzőt fog kapni, ami 1,99 hüvelykes és 47 mm-es lehet. Itt hozzá kell tenni, hogy a jelenleg legnagyobb Apple okosóra mérete is csak 1,77 col.

A forrás azt is megjegyzi, hogy állítólag a dizájn is meg fog egyezni a jelenlegi okostelefon szériáknál levágott oldalsó élekkel, amit kíváncsian várunk, hogyan is oldottak meg. Hivatalos árazásról egyelőre még nem tudunk, de ha az Apple árazását vesszük alapul, akkor 200.000 Ft alatt senki nem fogja megúszni ennek a terméknek a megvásárlását.


Forrás