Kiderült mikor érkezik az Oppo Reno 9 sorozat

A kínai vállalat hamarosan piacra fogja dobni az Oppo Reno 9 sorozatot, aminek most a bemutatási dátuma is kiszivárgott. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Az Oppo idén jelentős mennyiségű okostelefont küldött forgalomba, amiből néhánnyal a hazai piacon is találkozhattunk, viszont a legtöbb, leginkább a kínai piacon érhető el.

Valószínűleg az új Oppo Reno 9 sorozat is a kezdetekben csak a cég hazai környezetében les elérhető. A napokban az is kiderült, hogy érkezik az Oppo Reno 9 Oppo Reno 9 Pro és az Oppo Reno 9 Pro+ is.

Forrás:gsmarena

A hivatalos bemutatási dátum 2022 november 24-re esik, ekkor történhet meg a bemutató Kínában. Globális bemutatóról egyelőre még nem esett szó, de amint megtudunk valamit megírjuk majd nektek.

Az eddig megjelent pletykák szerint a Pro modellek elég erős hardverrel fognak érkezni, ugyanis az Oppo Reno 9 Pro egy MediaTek Dimensity 8100-as lapkát kaphat meg, míg az Oppo Reno 9 Pro+ egy Snapdragon 8Gen1 SoC lapkát, ami jelenleg az egyik legerősebb processzor.

A forrás megjegyzi, hogy dizájnban nagyon hasonlíthatnak az Oppo Reno 8 sorozatra, viszont a rendes dizájnt majd csak a bemutatókor láthatjuk. A készülékek valószínűleg AMOLED kijelzővel lesznek felszerelve.


Forrás