Kiderült, mikor jöhet az Android 13-as verzió a Samsung okostelefonokra

android-update

A legújabb Android 13-as rendszer fejlesztése javában zajlik és egyre több mindent tudunk meg róla. Mutatjuk, hogy a Samsung készülékekre mikor érkezhet meg a legújabb rendszer.

Már többször megírtuk nektek, hogy az amerikai vállalat már nagyon jól áll az Android 13-as rendszer fejlesztésében, olyannyira, hogy néhány hete a Google Pixel okostelefonok már meg is kapták az első béta verziós frissítéseket, ami a vállalkozókedvű felhasználóknak egy nagyon jó lehetőség arra, hogy idő előtt kipróbálják, mit fog tudni az eredeti rendszer.

A hírek folyamatosan záporoznak arról, hogy melyik gyártó mikor kaphatja meg az új frissítéseket. Úgy tűnik, hogy a Samsung lehet a második leggyorsabb gyártó, aki elhozza a készülékeire az új rendszert, ugyanis a napokban megjelent egy olyan hír, ami szerint a következő hónapban a Samsung Galaxy S22-es sorozat megkaphatja a béta verzióját az Android 13 alapú One UI 5.0-ás rendszernek.

A tavalyi évben szeptemberben kapta meg a Samsung Galaxy S21 széria az első ilyen frissítést, így mondhatjuk, hogy idén nagyon gyorsan jönnek majd az újdonságok. Ez természetesen azt is jelenti, hogy a rendes verzió is előbb fog megérkezni, a forrás szerint októberben kaphatják meg először a Samsung Galaxy S22 mobilok.


Forrás