Kiderült mikor jön a OnePlus 8T és a cég CEO-ja is szivárogtatott a mobilról

oneplus-cover

Miután a napokban kiderült, hogy mikor lesz a OnePlus 8T bemutatója, Pete Lau a OnePlus vezérigazgatója egy rakat információt osztott meg a mobilról.

brave_banner_3_gsmring

Már korábban is lehetett pletykákat hallani a OnePlus 8T megjelenésével kapcsolatban. Most pedig kiderült, hogy a szóbeszéd igaz volt, mert valóban október 14-én fog érkezni a mobil. Ha minden igaz, akkor Pro változat most nem fog jönni, de annyira egetverően végül is nincs rá szükség.

A gyártó által közzétett videóból megtudtuk, hogy október 14-én 16 órakor fogja leleplezni a OnePlus legújabb csúcsmobilját. A vállalat vezérigazgatója, Pete Lau is árulkodott a modellről. A OnePlus CEO-ja Weibo oldalán tette közzé egy bejegyzést, ami megerősíti azt ami korábban kiszivárgott az eszközről.

oneplus-8t-spec

A látottak alapján 6,55 hüvelykes Full HD+ felbontású OLED kijelző kerül a OnePlus 8T-be. A megjelenítő 120 Hz képfrissítési gyakorisággal és 240 Hz-es érintésérzékeléssel rendelkezik. A motorháztető alá a Qualcomm legújabb csúcsprocesszora a Snapdragon 865+ fog kerülni. Rendszermemória tekintetében pedig 8 GB és 12 GB RAM-mal szerelt variánsokra számíthatunk. Az előlapon 16 megapixeles kamerával lőhetjük a szelfiket. A készülék hátlapján 48 megapixeles elsődleges kamerát és 16+5+2 megapixeles modulokat találunk. 65 wattos gyorsöltéssel táplálhatjuk majd a OnePlus 8T akkumulátorát, két darab 2200 mAh-s telep kerül majd bele, a túlmelegedés kiküszöbölése érdekében.

Megtudtuk azt is, hogy 188 grammot fog nyomni a OnePlus 8T és 160,7 x 74,1 x 8,4 milliméteres méretekkel rendelkezik. Az elkövetkezendő hetekben biztosan hallunk még a készülékről és valószínűleg képek is hamarosan érkeznek róla.