Kiderült, mikor mutathatják be a Xiaomi 12 Ultra készüléket

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja legújabb csúcskategóriás okostelefonját Xiaomi 12 Ultra néven. Most kiderülhetett, hogy mikor lesz ez a dátum.

crypto50

A Xiaomi nemrég globálisan is leleplezte a Xiaomi 12 sorozatot, aminek jelenleg három tagja van. Xiaomi 12X, Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro. Várhatóan még az év első felében megjelenhet a Xiaomi 12 Lite és a Xiaomi 12 Ultra modell.

Utóbbiról már számos pletyka kering az interneten, de most egy kiszivárgott plakátkép miatt megtudhatjuk, hogy mikor kerülhet bemutatásra és milyen hardver dolgozik benne. A Xiaomi 12 Ultra, állítólag május 10-én kerülhet bemutatásra Kínában, Európába pedig csak később érhet ide, valamikor július-augusztus környékén.

Arra, hogy nagy számban kapható lesz majd a termék Magyarországon is, elég minimális esély van, hiszen nemcsak alkatrészhiány van, de az árak is folyamatosan növekednek, így nem biztos, hogy olyan sokan megvásárolnák a készülék. Az előd modell itthon 550.000 Ft-ért volt kapható, ebből kiindulva, akár 600.000 Ft felett is lehet majd az új termék.

Azt is megtudhattuk a plakátból, hogy hardveresen egy Snapdragon 8Gen1 Soc Plus dolgozhat majd a készülékben, ami még nem került bemutatásra de a legerősebb androidos készülékekbe szánt lapka lehet a piacon.


Forrás