Kiderült mikor mutatják be a Honor V30 szériát

A Honor vezérigazgatója egy TV műsorban árulkodott arról, hogy mikorra várható a Honor V30 széria bemutatója.

George Zhao a Honor vezérigazgatója a kínai 11.11 bevásárlófesztivált egy TV műsorban indította el ahol elmondta, hogy november 26-án érkeznek a Honor V30 mobilok. Zhao azt is megerősítette, hogy a sorozat összes tagja támogatni fogja az 5G-t, illetve azt is, hogy emiatt kicsit magasabb áron indulnak majd mint az előző generáció. Ugyan még nem tudjuk, hogy mekkora áremeléssel kell majd kalkulálunk, de természetesen nem csak az 5G lesz az újítás a V30 sorozatban. Állítólag lenyűgöző képeket lőhetünk majd a Honor V30 mobilokkal, erről árulkodik az új Camera Matrix nevű algoritmus is ami elsőként a V30 szériában fog debütálni. Ez az elnevezés már nem mondható újdonságnak, még júliusban nyújtotta be a Huawei a hozzá szükséges védjegyeket.

honor-ceo

A V30 az eddig kiszivárgott képek és pletykák alapján egy dupla kameralyukkal ellátott 90 Hz-es képfrissítés gyakoriságú LCD kijelzős telefon lesz. A mobil hátlapjának dizájnja nagyon hasonlít majd a Huawei Mate 20 Pro-ra, mivel ezen az oldalon négy kamerát találunk, melyek négyzetes kialakításban helyezkednek el. Várhatóan 4000 mAh-s akkumulátor kap a készülék, amit 22,5W-os gyorstöltéssel tudunk táplálni. A V30 Pro esetében viszont már sokkal gyorsabb töltést kaphat a 4200 mAh-s telep, a szóbeszéd szerint ugyanis 40W-os vezetékes és 15W-os vezeték nélküli töltést kaphat a Pro variáns. Mindkét esetben borítékolható a Kirin 990 5G lapka és ha minden igaz nem fogja úgy elhúzni a globális startot a Huawei mint a Mate 30 szériánál.

Frissítve: Időközben már megjelentek az első hivatalos plakátok is amelyeken már feltüntették a megjelenési dátumot.

 

FORRÁSgizmochina
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.