Kiderült, milyen kamerával jönnek az idei Google Pixel készülékek

Az amerikai vállalat több készüléket is bemutathat a közeljövőben, amiknek a kamerás specifikáció kiszivárogtak a napokban. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

A Google idén már bemutatta a Google Pixel 6a készüléket, ami a tavalyi sorozat olcsóbb változata, hamarosan pedig jön a Google Pixel 7 és Google Pixel 7 Pro okostelefon, amit valamikor szeptemberben dobhat piacra a gyártó. Azt már tudni lehet, hogy egy új generációs, saját fejlesztésű chip fog a termékben dolgozni, a napokban pedig pontos információk érkeztek arról, hogy milyenek lesznek a kamera specifikációk.

Ha a szivárgást nézzük, akkor nagy újításra nem kell majd számítanunk, hiszen a hátlapon ugyan az a Samsung lencse fog helyet kapni, mint az előd modellekben, az előlapi szenzor pedig mindkét terméknél 11 MP-es lesz. A szivárgásban egy harmadik készülékről is szó esik, ami akár egy Ultra modell is lehet, ebben a szelfi kamera 13 MP-es, a teleobjektív lencse pedig egy ismeretlen szenzor.

A cég hamarosan bemutathatja majd a Google Pixel Fold terméket is, aminek a szelfi kamerája ugyan az lesz, mint a Google Pixel 6 modellnél, a hátlapon pedig lesz egy főkamera, egy ultraszéles és egy telefotó lencse.

Nem csak telefonokkal készül a vállalat a közeljövőben, hiszen megjelenhet a Google Pixel táblagép is, ami az előlapon és a hátlapon is egy Sony IMX355 fog megkapni.


Forrás