Kiderült milyen processzorral érkezik az új olcsó Samsung okostelefon

A dél-koreai vállalat hamarosan egy új olcsó kategóriás 5G képes okostelefont mutathat be, amiről most újabb információk szivárogtak ki. Mutatjuk, hogy milyen processzort fog megkapni az újdonság.

A Samsung idén számos okostelefont bemutatott, viszont hamarosan elkezdheti piacra dobni a következő évi termékpaletta tagjait, megkezdve a Samsung Galaxy A14 5G okostelefonnal.

A termékről már hónapok óta érkeznek a szivárgások és csak úgy, mint tavaly a Samsung Galaxy A13 5G még decemberben megjelenhet egyes piacokon.

Ezt az eddig megjelent szivárgások is tanúsítják és egyre több mindent tudunk meg róla. Egyrészt már megtudtuk, hogy a kijelző egy hatalmas 6,8 colos FHD+ felbontású IPS LCD kijelző lesz, ami minden bizonnyal minimum 90 Hz képfrissítéssel fog rendelkezni, a hátlapi kamera felbontása pedig 50 MP-es lehet. Továbbá az is szinte biztos, hogy az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es lesz.

A napokban a Samsung Galaxy A14 5G egy Geekbench teszten tűnt fel, amiből kiderült, hogy hardveresen egy új Exynos 1330 SoC hajtja majd a készüléket, 4 GB RAM társaságában, de a forrás megjegyzi, hogy utóbbi valószínűleg nagyobb méretben is elérhető lesz majd. Szoftveresen alapból Android 13 fog futni a készülékeken, ami a jelenlegi frissítési tendenciát figyelembe véve semmiféleképpen sem mondható nagy meglepetésnek.


Forrás