Kiderült milyen processzorral jön a Xiaomi Redmi K60 sorozat

xiaomi

A kínai vállalat az év végén bemutathatja a Xiaomi Redmi K60 sorozatot. A napokban kiderült, hogy milyen lapkával lesznek majd felszerelve a termékek. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig.

A Xiaomi szinte mindig az év végén mutatja be a Xiaomi Redmi K szériát, amik mindig csak a kínai piacon érhetőek el és valószínűleg ez a Xiaomi Redmi K60 sorozatnál is így lesz. A napokban újabb információkat tudhattunk meg az újdonságokról hardveres fronton, valamint a kijelző terén is.

Ahogyan eddig is több tagot számlál majd a sorozat, amiben lesz sima, Pro és Gaming kiadás is. Eddig azt tapasztalhattuk, hogy mindig a legújabb Snapdragon lapka, ami az év végén megjelenik helyet kap a sorozatban, de ez most megváltozhat, ugyanis a K60 széria tagjaiban a Snapdragon 8Gen1+ SoC processzor dolgozhat.

Ezzel valószínűleg költséget akarnak csökkenteni, valamint könnyebb is hozzájutni az adott időszakban a régebbi lapkákhoz.

A kijelző a sima kiadásnál 2K-s lehet, ami ellent mond az eddig megjelent kínai pletykáknak, ahol egy QHD+ felbontású panelről volt szó. Az akkumulátor kapacitása méretes lesz, ugyanis a forrás szerint 5500 mAh-es lesz, amit vezetékesen 67W-al lehet majd tölteni, vezeték nélkül pedig 30W-al.


Forrás

MEGOSZTÁS
GSMring