Kiderült, milyen termék érkezik még a Xiaomi 13 sorozat mellett

A kínai vállalat napokon belül be fogja mutatni a Xiaomi 13 sorozatot, ami mellett több termék is debütálhat majd. Mutatjuk, hogy mit lehet tudni az újdonságokról.

A Xiaomi 13 sorozat december 1-én kerül hivatalosan is bemutatásra Kínában, amit már egy plakát kép is bizonyít. Ezen jól látható, hogy debütál a MIUI 14-es rendszer is a sorozattal párhuzamban, emellett néhány részletet el is árul a termékekről.

Ilyen például az oldalak lekerekítése, ami nagyon hasonlítani fog arra, amit az iPhone készülékeknél használnak. Mindemellett az is biztossá vált, hogy Leica lencsét fognak megkapni a termékek, így ezek lehetnek az első globálisan is elérhető Xiaomi név alatt futó termékek, amik ilyen lencsével vannak felszerelve.

Azt már eddig is sejteni lehetett, hogy érkezik a Xiaomi 13 és a Xiaomi 13 Pro okostelefon is, hiszen ezekről rengeteg szivárgás érkezett, viszont most kiderült, hogy bemutatásra fog kerülni a Xiaomi Buds 4 és a Xiaomi Watch S2 okosóra is.

Ezekről egyelőre még nincs túl sok információnk, de napokon belül minden specifikációra fény derül majd a hivatalos sajtóeseményen. Ezt követően pedig megosztjuk majd veletek mindezt.


Forrás