Kiegészítő árulkodik a Huawei P20 kinézetéről

írta: odinsann

A Huawei P szériájának következő tagjai március 27-én fognak bemutatkozni, de a pontos megnevezésükben még mindig nem vagyunk biztosak.


Mint kiderült, rosszul gondoltuk azt, hogy a Huawei év eleji zászlóshajói a február végén lezajló MWC-n lesznek bemutatva. Az eseménynek egy Párizsban megrendezett show ad majd otthont egy hónappal később. Eddig kiszivárgott információk alapján a hátlapon 3 kamera kap helyet, valamint a megszokottakkal ellentétben ezúttal négy mobilra számíthatunk. A minap kiszivárgott három kép melyen a P széria következő csúcsmobilja látható egy tokban.

A képeken egyértelműen látszik amiről már korábban is szó volt, vagyis a 3 darab kamera a hátlapon. Annak ellenére, hogy  kiegészítőket gyártó cégek a megjelenés előtt jóval megkapják tervrajzokat és egyéb adatokat az érkezőben lévő mobiltelefonokról feltűnhet, hogy a második képen egy home gomb is van, ellentétben az elsővel, ahol egy iPhone X-hez hasonló modellt látunk. Igaz itt nincs feltüntetve, hogy melyik P20-at látjuk, ami azért fontos, mert elvileg a Pro változat valóban így fog kinézni. A kamerákra kitérve azok mindegyik képen függőlegesen egymás alatt helyezkednek el, továbbá alattuk egy kettős LED villanó és egy lézeres fókuszáló modul látszik. Egyenlőre ennyivel kell beérnünk, március 27-én minden kiderül.