Kifakulnak az iPhone 12, iPhone 11 és iPhone SE 2 telefonok

iphone-cover

Rossz hírek érkeztek a Product RED iPhone 11, iPhone SE 2 és iPhone 12 tulajdonosoknak.

Az Apple állítólag csúcsminőségű alkatrészekből állítja össze telefonjait, ezért is drágábbak ezek a mobilok mint más gyártók telefonjai. De most nagyon úgy néz ki, hogy nem egészen van ez így, legalábbis egyes felhasználók erről számolnak be a fórumokon. Egyesek szerint a telefonok kerete ugyanis elkezdett elhalványulni, ez a színveszteség leginkább a Product RED változatoknál lehet szembetűnő, mivel a piros festék sárga lett.

iPhone-12-768x1024

A beszámoló alapján a probléma az iPhone 12, iPhone 11 és az iPhone SE 2 készülékeket érinti leginkább. Fontos kiemelni, hogy ez a “hiba” leginkább azoknál jött elő akik tok nélkül használták a telefonjukat, mivel így közvetlenül érintkeznek a bőrrel a mobilok. Sajnos a tok sem nyújt teljes védelmet, cikkünkben közzétett képeken ugyanis egy olyan iPhone 11 látható amit tulajdonosa állítólag átlátszó tokban használt, ennek ellenére mégis kifakult a készülék.

iPhone-12-a-768x1024

Nagyobb probléma, hogy az Apple állítólag nem fogadja el a színhalványulással kapcsolatos panaszokot. Így azoknak, akik ilyet tapasztaltak telefonjukon nem is cserélik ki garanciálisan a készüléket.