Kifejezetten jól bírja a strapát a Huawei Mate 30 Pro

huawei-p30-pro-cover

Ahogy a többi újonnan bemutatkozó mobil a Huawei Mate 30 Pro sem úszta meg, hogy Zack Nelson kezei közé kerüljön. Ezúttal is egy videón tekinthetjük meg, hogy hogyan bírta a megpróbáltatásokat a Huawei Mate 30 Pro


Ha egy kicsit pontosítani szeretnénk a Mate 30 Pro azért már nem számít teljesen új mobilnak. A készüléket még 2019 szeptemberében mutatta be a Huawei, de csak 2020 után került fel több európai országban az üzletek polcaira. A Mate 30 Pro tesztje is úgy kezdődik ahogy azt már megszokhattuk Zack-től. A mobil megjelenítőjét felosztva azon a Mohs féle keménységi fokozati skála 6-os szintjék kezdtek el meglátszódni az első karcok. A 7-es szinten már sokkal észrevehetőbbek voltak a megjelenítő felületén okozott sérülések. Ez után Zack egy sniccerrel esett neki a mobilnak, amivel azon kisebb nagyobb sérüléseket tudott okozni. A Mate 30 Pro szélein meg is látszott a sniccer hatása, de a hátlapon illetve a kamerákat védő rétegen nem igazán tudott sérülést okozni.

A Mate 30 Pro az öngyújtós tesztet is elég jól bírta. Egy darabig eltartott mire a hő hatására elkezdett kifehéredni a kijelző, de ezt követően gyorsan vissza is találtak a helyükre a pixelek. A videó végén következett az amin már sok telefon elvérzett. A Mate 30 Pro-t is megpróbálta elhajlítani Zack Nelson, de láthatóan nagyon jól összerakták a modellt. Kitűnően viselte ezt a megpróbáltatást, nem hajlott el, nem repedt meg.

Huawei Mate 30 Pro hazai ár és megjelenés

FORRÁSyoutube
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.