Kihagyhatatlan akció a Samsung Galaxy Watch 4 okosórákra 04.30-án

mediamarkt

A Samsung újabb akciót indít majd el, ezúttal Anyák napja alkalmából, aminek keretein belül a Samsung Galaxy Watch 4 sorozat egy egyedi akcióban részesül. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A napokban rengeteg akcióval találkozhatunk az üzletekben, mind a Samsung Experience Store, mind a MediaMarkt üzletekben egyaránt.

Utóbbi cégnél több egyéb akció fut még 04.30-ig, például az, hogy a Samsung Galaxy S22 sorozat mellé Samsung Galaxy Buds 2 jár ajándékba, de a Samsung Galaxy Z széria vásárlók sem maradnak ajándék nélkül, hiszen Samsung Galaxy Watch 4 okosóra jár melléjük ajándékba.

mediamarkt

A legújabb MediaMarkt-ban megjelent promóciós cikk szerint, anyák napja alkalmából 04.30-án, minden olyan vásárló, aki Samsung Galaxy Watch 4 vagy Samsung Galaxy Watch 4 Classic okosórát vásárol bármilyen kivitelben vagy méretben, az ajándékba kap egy Samsung Galaxy Buds 2 vezeték nélküli fülhallgatót, aminek az értéke durván 50.000 Ft.

Aki tervezi megvásárolni a készüléket, annak mindenképpen érdemes kapnia az alkalmon, hiszen ez egy nagyon jó lehetőség. Az akció további részleteiről a MediaMarkt üzletekben vagy a hivatalos oldalon kaphattok tájékoztatást.


Forrás: MediaMarkt