Kihagyhatatlan áron lehet most Windows 10-et venni!

szponzorált tartalom

A Godeal24.com hideg napokon is meleg akciókkal vár mindenkit, a Windows 10 Pro-t akár 2000 forintért is beszerezheted, ami a dobozos verzió árának töredéke.

Annyi a különbség, hogy itt a szoftverkulcsot vásárlod meg, amit ezt követően e-mailban küldenek neked. Kész terméket tehát nem kapsz, csak egy kódot, ezt kell megőrizned. Ez egy eredeti szoftverkulcs amit többször is felhasználhatsz. Értelemszerűen több számítógépen nem mehet egyszerre egy időben, de ha megveszed, teljesen mindegy mennyi alkalommal telepíted újra a géped, mindig elfogadja majd a Windows az aktiválásnál a kódot. Manapság már nem érdemes különböző authenticator-okkal bajlódni, hiszen ezt a pár ezer forintot bárki kibírja és cserébe eredeti Microsoft terméket kap.

A Godeal24.com ezen a héten is rengeteg akcióval vár mindenkit, érdemes körülnézni az oldalon akkor is ha nem operációs rendszert szeretnél vásárolni.

Különleges ajánlatok akár 88% kedvezménnyel, kuponkód nélkül!

50% kedvezmény –  Használd a „BD50” kuponkódót és féláron vásárolhatod meg a következő szoftvereket.

Windows 10 és Office csomagok 62%-os kedvezménnyel. Használd a „BD62” kuponkódot!

Ha eddig nem találtad meg amit kerestél a következő listát is érdemes megnézni, a „BD55” kuponkóddal ugyanis 55% kedvezményben részesülsz. 

Még több ajánlat >>

A vásárlási folyamat rendkívül egyszerű és több fizetési mód közül is lehet választani. Mivel a szoftverkulcsot e-mailban kapod meg, nincs szállítási díj. Az összes fent felsorolt akció csak korlátozott ideig érvényes – tehát ha valamelyik szoftvert meg szeretnéd vásárolni, akkor érdemes azt minél előbb megtenni.

GoDeal24.com vezető szerepet játszik az eredeti játékok és szoftverkulcsok online értékesítésében. A világ minden pontján vannak ügyfeleik. Bármikor kapcsolatba léphetsz a GoDeal24.com-mal a service@godeal24.com címen, és ügyfélszolgálati csapatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a GoDeal24.com-től függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a service@godeal24.com-ra.