Kínai kijelzővel jön az iPhone 14 sorozat

apple

Az amerikai vállalat úgy tűnik, hogy megpróbálja csökkenteni a költségeket a készülékein, így a kínai gyártók kijelzőit használja készülékeiben. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Az Apple valamikor ősszel fogja majd bemutatni a legújabb iPhone 14-es szériát, amiről már szokatlanul sok minden kiszivárgott, hiszen megtudhattuk, hogy csak a Pro modellek fogják megkapni a legújabb generációs rendszerchipet, megszűnik a Mini sorozat, helyette egy Max variáns fog érkezni, úgy, hogy a Pro Max kivitel is megmarad, valamint a Pro modelleknél a főkamera 48 MP-es felbontással rendelkezhet majd, a cég történetében először.

14 pro

Már az év elején lehetett arról olvasni, hogy valószínűleg a BOE kínai kijelző gyártó céggel fog megállapodást kötni az amerikai vállalat az iPhone 14 sorozathoz. Ezt minden bizonnyal azért lépik meg, mert költségeket akarnak csökkenteni, valamint valamennyire függetlenedni akarnak a Samsungtól, akiknek súly milliókat fizetnek a büntetésekért, ha nem teljesülnek a szerződési feltételek.

Az új sorozat szinte biztosan a BOE paneljeit fogja használni, kivéve az iPhone 14 Pro sorozatot, hiszen itt marad a Samsung és az LG beszállítóként. A termékek pontos megjelenéséről és árazásáról egyelőre nincs hír, de amint többet megtudunk, megírjuk majd nektek.


Forrás