Kisebb kávákkal jön a Samsung Galaxy Z Fold 4

A dél-koreai vállalat hamarosan hivatalosan is bemutathatja a Samsung Galaxy Z Fold 4 okostelefont, amiről most újabb pletykák érkeztek. Mutatjuk, hogy mit tudunk a termékről.

A hivatalos bemutatási dátuma a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Z Flip 4 okostelefonnak globálisan augusztus 10-e. A készülékekről már nagyon sok mindent tudunk, ahogyan azt már az eddigi években megszokhattuk. Napról napra érkeznek apró információk, így a bemutatóig, szinte már mindent tudni fogunk.

A Samsung Galaxy Z Fold 4, ahogyan azt már többször megírtuk nektek, nagyon hasonlítani fog az előd modellhez, viszont még vékonyabb és kompaktabb lehet, ami segítheti a mindennapi használatot.

A kijelző kávái is vékonyabbak lesznek a legújabb szivárgás szerint, amit a képen meg is lehet tekinteni. Az is jól látható, hogy kicsit szélesebb lesz az első panel, így még több mindent el tudunk majd végezni rajta.

Azt is tudjuk már, hogy hardveresen egy Snapdragon 8Gen1 SoC+ fog dolgozni a készülékben, ami jelenleg a legerősebb lapka a piacon. Az előd modellből kiindulva, biztosan lesz vízállósági tanúsítványa is a terméknek, de azt kíváncsian várjuk, hogy a por ellen ki tudtak-e találni valamit a mérnökök.


Forrás