Kiszivárgott a 256 GB tárolóval rendelkező OnePlus 6 ára

Ugyan a OnePlus 6 bejelentéséig még pár hónapot várnunk kell, de egy külföldi forrásnak köszönhetően megtudhattuk, hogy milyen árcédulát kap a 256 gigabájt háttértárral rendelkező modell.


Egy kínai oldalon bukkant fel elsőként az a kép melyen az elmúlt időszakban bemutatott és hamarosan érkező népszerű mobilok hardveres felépítése és ára látható. A lista ugyan nem hosszú, mivel azon az iPhone X, Galaxy S9+, Huawei P20 és a OnePlus 6 szerepel csak, de a képet megnézve egy igen fontos információt is megtudhatunk a soron következő OnePlus készülékről.

Azt már tudjuk, hogy Snapdragon 845 rendszerchippel, 8 GB RAM-al és dupla hátlapi kamerával fog érkezni a modell, de eddig az árazás még kérdéses volt. Sőt a jó hír, hogy a fent látható fotón a 256 GB tárolóval rendelkező modell árcédulája szerepel és igen csak kedvezőnek tűnik az összeg a többi gyártó mobiljáéhoz képest. Elvileg 749 dollárba fog kerülni az újdonság, ami jól néz ki a többi telefon ára mellett, de átszámítva még így is 200 ezer forint körüli összeget kapunk.