Kiszivárgott az eMAG Black Friday ajánlatainak egy része

Az eMAG minden évben tudatosan készül a Black Friday-ra, idén november 22-én tartják a fekete pénteket, amit egy 10 hónapos előkészületi folyamat előzött meg, ebben több logisztikai partner és gyártó is részt vett.


Most pénteken 700.000 árucikk lesz elérhető akciós áron. Az olyan szokásos karácsonyi slágertermékeket, mint a televíziók, laptopok, mobiltelefonok, háztartási kisgépek és szépségápolási termékek, természetesen megtalálhatóak a kínálatban, de lesz még rengeteg játék, hűtőszekrény, mosógép, baba-mama, ruházati árucikk, lakókocsi, vitorlás és egy kis repülő is. Idén az eMAG fő együttműködő partnere a Samsung, de a további partnerek között megtalálható lesz még a LG, az Asus, a HP, az MSI, az Apple, a Huawei, a Lego és a Tefal is. Minden évben szoktunk kapni egy kis ízelítőt a termékek várható árairól, nincs ez másképp idén sem. Tegnap egy televízió, egy laptop, egy hűtőszekrény, egy tablet, egy porszívó és egy 3 x 35 darabos mosókapszula áráról rántották le a leplet. Most újabb hat termék érkezett, amit bárki megtekinthet az eMAG oldalán, DE mi kaptunk még plusz három terméket, ezeknek az árait elsőként nálunk láthatod, az eMAG oldalára csak később kerülnek ki.

Lesz tehát:

38 mm-es Apple Watch Series 3 – 59.990 Forintért

GoPro Hero 7 sportkamera – 79.990 forintért

Dolce Gusto Mini – 14.990 Forintét

Bosch akkumulátoros fúró – 16.990 Forintért

Elektromos terepjáró gyerekeknek – 19.900 Forintért

Pampers pelenkacsomag – 8.990 Forintért

Apple AirPods 2 – 39.990 Forintért

Dyson V7 vezeték nélküli porszívó – 69.990 Forintért

11,6 hüvelykes Navon laptop – 29.900 Forintért

Az eMAG mellett természetesen több másik webáruház is tart majd Black Friday-t a héten. A Media Markt-nál már volt múlt héten és most is lesz, a radium.hu előzőleg három napos Gamer Friday-t tartott, de a Black Friday-t sem hagyják ki, sőt, egész hétvégén tartani fog. Ugyanez lesz a helyzet a notebook.hu-nál, itt is három napos lesz a Black Friday.

Gondolnak azokra is akik nem csak elektronikai eszközöket szeretnének vásárolni, a maiutazás.hu-n akciós wellnesseket és külföldi nyaralásokat találunk majd a kínálatban, akinek érdekes lehet iratkozzon fel a hírlevelükre. A ShopAlike.hu-nál tegnap kezdődött a 15 napos Black Friday és egészen December-ig tart, itt rengeteg ruhát, lakberendezési és szépségápolási terméket találunk.