Kiszivárgott az új Motorola okostelefonok specifikációja

A kínai vállalat hamarosan több új okostelefont fog bemutatni, köztük a Motorola G53 és Motorola G73 készüléket, amik most egy hatalmas szivárgásban bukkantak fel.

A Motorola a globális piacon elsősorban az olcsóbb ár szegmensben próbál teret nyerni magának, ami elég jól megy nekik, ugyanis jó áron kínálnak jó specifikációkat. Talán mondhatjuk, hogy ezek közül a legjobb a Motorola G sorozat, amik újabb tagokkal fognak bővülni a globális piacon.

A forrás szerint hamarosan megjelenhet a Motorola G53 és Motorola G73 is, amikről a napokban megjelent szivárgás miatt, szinte mindent megtudhattunk.

Előbbi modell hardveresen egy nyolcmagos Snapdragon 480+ SoC lapkával lesz felszerelve, míg utóbbi modellben egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 930 munkálkodhat. A kijelzők terén csak egy kis eltérést tapasztalhatunk, ugyanis mindkét termék egy 6,5 colos 120 Hz képfrissítésű IPS LCD panel lesz, viszont a G53 HD+ felbontású, míg a G73 FHD+ felbontású lesz.

Azt még ki kell emelni, hogy többféle kivitellel találkozhatunk, ugyanis a Motorola G53 legolcsóbb kiadása 4GB/64GB-os lesz, de lesz 6GB/128GB-os modell is, míg a Motorola G73 készüléknél akár 8 GB/256GB-os változat is beszerezhető lesz. Az akkumulátor mindkét esetben 5000 mAh-es lesz, emellett adott lesz szoftveresen az Android 13-as rendszer is.


Forrás