Kiszivárgott az új olcsó Honor X8 okostelefon specifikációja

honor

A kínai vállalat hamarosan piacra dobhatja a Honor X8 okostelefont, aminek specifikációi és az árazása a napokban megjelent az interneten. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

A Honor a tavalyi év végén nagyot ment értékesítési fronton Kínában olyannyira, hogy ott bekerült a TOP 3 eladó közé. Minden előrejelzés arra mutat, hogy idén még tovább növekedhetnek majd, amit számos nagyszerű készülékkel próbálnak elérni.

Idén már bemutatták első hajlítható kijelzős készüléküket, emellett hamarosan egy új csúcsmodellt is leleplezhetnek. Emellett viszont jöhet a Honor X8 okostelefon is, ami a középkategóriában próbálhat szerencsét.

A Honor X8 a forrás szerint a Barcelonában tartandó MWC eseményen kerülhet bemutatásra és a tippelők szerint, durván 75.000 Ft-os áron debütálhat a termék, minden bizonnyal először Kínában. A termék nagyon hasonlíthat a Honor X30i készülékre, ami már kapható a hazai piacukon.

A készülék hardveres tudásáról egyelőre nincs pontos információ, csupán abban lehetünk biztosak, hogy az alap tárhely 128GB-os lehet, amit nem lehet majd tovább bővíteni. Szoftveresen a cég frissítési politikájából kiindulva Android 11-el mutatkozhat be a termék, ezt követően pedig megkaphatja a jelenlegi legújabb szoftvert is. A pontos bemutatásról egyelőre még nincs hír, emellett a többi specifikációt is majd csak később tudhatjuk meg.


Forrás