Kiszivárgott képeken a Samsung olcsó 5G mobilja a Galaxy A32

galaxy-a32-5g-cover

Megérkeztek az első képek a Samsung hamarosan érkező legolcsóbb 5G-s mobiljáról a Galaxy A32 5G-ről.

Valószínűleg az év egyik legjobban várt mobiljai a Galaxy S21 modellek lesznek, de ezeken kívül még számos újdonságot tartogat számunkra a Samsung. Mint tudjuk idén fog bemutatkozni a dél-koreai vállalat legolcsóbb 5G telefonjaként elhíresült Galaxy A32 5G is amiről most friss képeket is kaptunk. A hátlapon lévő kamerák elrendezése hasonló ahhoz amit az LG Velvet-nél láttunk. Ez az oldal eléggé letisztultnak tűnik, nem lesz rajta semmiféle kamerasziget, vélhetően nem egy üveg hanem műanyag hátlappal jön majd a Galaxy A32 5G.

Az előlap már “mondhatni” egy kicsit megszokottabb. Az olcsóbb készülékek egy sajátossága a kijelző körüli vastag kávák. A képek alapján ettől a Galaxy A32 5G sem lesz mentes. A megjelenítőben egy épphogy belógó kameraszigetben található az előlapi kamera. A pletykák szerint 6,5 hüvelykes megjelenítővel fog debütálni a Galaxy A32 5G. A számítások elvégzéséről MediaTek Dimensity 720 5G processzor gondoskodik. Továbbá 4 GB RAM és 64 vagy 128 GB-os belső tárhelyet találunk még a mobilban. A hátlapon lévő kamerák közül az elsődleges szenzor 48 megapixeles, ezen kívül sajnos a többi modulról semmit nem tudunk.

A Galaxy A32 5G már több tanúsítást is beszerzett, ezek szerint az SM-A326B, SM-A326_DS és SM-B326BR-DS modellszámokkal kerül majd forgalomba. Jó hír, hogy Bluetooth 5.0 támogatással tanúsították. Mivel a tanúsítások egy része általában a megjelenés előtt egy hónappal szokott lezajlani így nem lennénk meglepődve ha már februárban bemutatnák a modellt.