Kiszivárgott, milyen készülékeket dobhat piacra a Samsung 2022-ben

samsung

Egyre több pletykát lehet arról hallani, hogy a következő évben milyen Samsung készülékek érkezhetnek, most pedig egy szivárgás összefoglalja mindezt. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Samsung a 2022-es évben számos újdonságot dobhat piacra, amit most egy táblázat bemutat, hogy miből mennyit terveznek gyártani. A táblázatban szerepelnek a táblagépek, a laptopok, az okosórák és a vezeték nélküli fülhallgatók is.

Idén kimaradt a Samsung Galaxy Tab S széria folytatása, így minden bizonnyal a sorozat rajongói már nagyon várják az újdonságokat, ami a következő évben összesen négy tagot kaphat meg.

Az első három tag a Q1-es időszakban érkezhet meg. Jön a Samsung Galaxy Tab S8, Samsung Galaxy Tab S8 Plus és Samsung Galaxy Tab S8 Ultra készülék. Mindegyik, az eddigi információk szerint a Snapdragon 898-as lapkáját használhatja, így hardveresen a legerősebbek közé fognak tartozni. Ezekből az első fél évben összesen 2,5 millió darabot tervez gyártani a dél-koreai vállalat.

A Q3-as időszakban pedig, jöhet a sorozat olcsóbb kiadása a Samsung Galaxy Tab S8 Lite, ami a jelenleg kapható Samsung Galaxy Tab S6 Lite szerepét válthatja fel. Ebből összesen 1,6 millió darab kerülhet legyártásra az év második felében. Mindemellett a következő év elején érkező Samsung Galaxy Tab A8-ból és a Samsung Galaxy Tab A7 Lite készülékből is 11-11 millió darab gördülhet le a gyártósorról az év folyamán.

A tabletek mellett az oksórák is nagy szerepet kaphatnak. Úgy tűnik, hogy a jelenlegi Samsung Galaxy Watch 4 széria kihúzhatja a Q3-as időszakig és valószínűleg, csak úgy, mint idén augusztusban jöhet a folytatás a Samsung Galaxy Watch 5. Ebből összesen 4,8 millió darabot gyárthatnak a 2022-es év második felében.

A csúcskategóriás vezeték nélküli fülhallgatók is utódot kaphatnak, hiszen a táblázat szerint, jön a Samsung Galaxy Buds Pro 2 és Samsung Galaxy Buds Live 2. A két termékből összesen 6,4 millió darabot gyárthatnak majd.


Forrás