Kiszivárogtak a Huawei P20, P20 Plus és P20 Lite kódnevei és színei

Már kezd követhetetlen lenni milyen néven érkeznek az új Huawei mobilok, de az biztos, hogy szép lassan szivárognak az infók a hamarosan bemutatkozó Huawei P széria következő tagjairól.


Rolnad Quandt, már több alkalommal tett közzé olyan bejegyzéseket Twitter oldalán, melyek a későbbiek során igencsak megbízhatónak bizonyultak. Ezúttal a Huawei, év eleji zászlóshajóiról posztolt a srác, melyben közzétette a termékcsalád hamarosan érkező tagjainak kódnevét, illetve, hogy milyen színekben érkeznek.

A fentiek alapján az “alap” P20 jelenleg Emily néven bukkanhat fel az elkövetkezendő időszakban és Ceramic Black/Twilight színekben lesz majd elérhető. A Huawei P20 Plus azaz Charlotte, szintén ezekben az árnyalatokban érkezik majd. Végül a legkisebb modell a P20 Lite, az Anne kódnevet kapta és Midnight Black, Klein Blue és Sakura Pink fantázianéven futó változatokban lesz beszerezhető.

Természetesen a bemutató napjáig a színskála biztosan bővülni fog, emlékezzünk csak az elődökre, hányféle árnyalat közül választhattunk. A gyártó egyébként a későbbiek során is bővítette a palettát. Egyenlőre sokat nem tudunk az újdonságokról, a pletykák szerint a P20 és a P20 Plus akár 3 kamerát is kaphat a hátlapra, valamint az Apple-höz hasonló arcfelismerő technológiával is rendelkezhetnek majd.