Kiszivároghatott a Huawei P50 széria valós renderei

A Huawei már egy ideje halasztja a Huawei P50-es sorozat megjelenését, valószínűleg az amerikai szankciók és a chip hiány miatt. Most valószínűleg a valós render képek szivárogtak ki az internetre.

A Huawei P50 széria valószínűleg május végén vagy június elején jelenhet meg Kínában. A kiszivárgott render képek alapján a készülék kialakítása hasonlít az előző szériákhoz, a teteje le van csapva. Színek tekintetében valószínűleg érkezik arany színű készülék a render képeket nézve.

Kamerák tekintetében a LEICA céggel való együttműködés továbbra is folytatódik a képek alapján. Két nagy körben helyezkednek el a kamerák, a Honor 50-es szériához hasonlóan. A felső körben három szenzor található meg, míg az alsó körben csak egy. nagyméretű kameralencse. A szivárgások alapján valószínűleg az egyedül elhelyezkedő kamera lesz a készülék főkamerája. Egyes pletykák szerint a Sony 1 hüvelykes IMX 800 lencséje helyezkedhet el a készülékben. A három másik kamera valószínűleg egy ultraszéles látószögű, egy telefotó lencse és egy makrólencse lehet. vagy esetleg a Samsung S21 Ultra készülékhez hasonlóan két telefotó lencse is lehet, a makró lencse helyett.

Egyelőre hivatalos megjelenésről és hivatalos árazásról nincs hír. Emellett azt sem lehet tudni. hogy megjelenik-e a készülék Magyarországon. Az viszont szintre biztosra vehető, hogy a készülékek a Huawei új rendszerével, a Harmony OS 2.0-val érkezhetnek.

Forrás

MEGOSZTÁS
Több éve figyelem a mobiltelefon piacot és annak sajátosságait. Mindig próbálok naprakész információkat hozni számotokra.