Kiszivárogtak a Galaxy S20 modellek árai

galaxy-cover

Az elmúlt hetekben egy connecticut-i fiatalember temérdek információval látott el minket a Galaxy S20 mobilokkal kapcsolatban. Most pedig elárulta azt is, hogy melyik mennyibe fog kerülni.


Max Weinbach az elmúlt hetekben rengeteg információval szolgálat részünkre a februárban érkező Galaxy S20 szériával kapcsolatban. A fiatalembernek úgy tűnik elég jó kapcsolatai vannak. Ezúttal egy sokakat foglalkoztató kérdésre sikerült neki választ adnia, ami nem más, hogy mégis mennyibe kerülnek majd a Galaxy S20 mobilok. Mint tudjuk idén is három változatot kapunk, csak az elnevezés egy picit másabb lesz mint tavaly. A múlt évben debütáló Galaxy S10e helyett csak simán Galaxy S20 érkezik. A Plus utótaggal ellátott modell most is jönni fog, csak nem ez lesz a legnagyobb variáns, hanem a Galaxy S20 Ultra. A pletykák szerint mindhárom modellből kapunk majd olyan változatot is, ami már képes lesz kapcsolódni az ötödik generációs hálózatokra, ez esetben az elnevezés még az 5G-vel egészül majd ki.

twitter-price

Max legújabb Twitter bejegyzése szerint a Galaxy S20 5G ára 900-1000 euró körül fog majd alakulni. A Galaxy S20+ 5G-ért pedig 1050-1100 eurót kér majd a Samsung. A legnagyobb modell, a Galaxy S20 Ultra 5G 1300 eurót kóstál majd. Mindezek mellett pedig nyilvánosságra hozta még az S20 sorozattal együtt debütáló Galaxy Z Flip árát is, ami pedig 1400 euró. Azok akik nem 5G telefont szeretnének, elvileg a fenti árakhoz viszonyítva 100 euróval kevesebbet kell majd fizetni a kiszemelt Samsung telefonért. Az árakra visszatérve, ha valóban igaznak bizonyulnak a Max Weinbach által közzétett információk, akkor az S20 széria a tavaly S10 termékcsalád árain kerülne majd forgalomba.

Annak ellenére, hogy Max elég megbízható forrásnak bizonyult az elmúlt időszakban, a fent látható árakra azért még nem kell mérget venni. Csakis a hivatalos bejelentést követően bizonyosodhatunk meg róla, hogy valóban igazak-e az állításai.

FORRÁStwitter
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.