Kiszivárogtak a Honor 9X és 9X Pro hardverspecifikációi

A Honor 9X és Honor 9X Pro érkezéséről már korábban is hallhattunk, most pedig az is kiderült, hogy milyen hardverekkel fog debütálni a két készülék.


A Huawei leányvállalata a Honor július 23-ra tervezi legújabb készülékeinek bemutatóját. Mint tudjuk ezen a napon a Honor 9X és 9X Pro telefonokkal ismerkedhetünk meg. Már korábban is szivárogtak információk a két modellt illetően, de most egy forrásnak köszönhetően mindent megtudunk, a hardveres felépítésről.

Eszerint mindkét eszköz 19,5:9-es képarányú 6,59 hüvelykes Full HD+ felbontású megjelenítővel fog érkezni. Bennük a Huawei Nova 5-ben is megtalálható, múlt hónapban bemutatott Kirin 810 lapka kap helyet. Ami kamerákat illeti a 9X hátlapján 24+8+2 megapixeles modulok lesznek, az előlapon pedig egy 20 megapixeles pop-up egység kaphat helyet. A 9X Pro, főkamerája már 48 megapixeles lesz, ez mellé társul egy 8 és egy 2 megapixeles szenzor. Elől pedig egy szintén 20 megapixeles pop-up kamera fog elhelyezkedni.

A fentieken kívül megtudtuk még azt is, hogy mindkét telefon 4000 mAh-s telepet fog kapni. A Honor 9X viszont csak 10W-os, még a 9X Pro már 22,5W-os töltést fog támogatni. Kiderült az is, hogy milyen fizikai adottságokkal rendelkeznek majd a mobilok. Mindkét telefon 163 x 77 x 8,6 milliméteres lesz, súlyuk pedig 190 gramm. Várhatóan Android 9 Pie rendszerrel és EMUI 9.1 kezelőfelülettel érkezik mindkét eszköz. A július 23-án esedékes bemutatóig még biztosan hallani fogunk felőlük.

FORRÁSgizmochina
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.