Kiszivárogtak a Oneplus 11R specifikációi

oneplus

A kínai vállalat hamarosan piacra dobhatja a Oneplus 11R okostelefont, amiről rengeteg információ szivárgott ki a napokban. Mutatjuk, hogy mit lehet eddig tudni a termékről.

A Oneplus idén több készüléket is bemutatott, különböző árkategóriákba, hamarosan pedig egy újabb modellel bővülhet a cég termékpalettája, viszont azt egyelőre még nem tudni, hogy a pontos bemutatási dátum mikorra várható, de a forrás is kiemelte, hogy az utóbbi időszakban felgyorsultak a szivárgások a termékkel kapcsolatban, így van esély rá, hogy a következő év elején már a boltok polcain találkozhatunk a termékkel.

A Oneplus 11R készülék, hardveresen állítólag egy nyolcmagos Snapdragon 8Gen1+ SoC lapkát fog megkapni, ami mindenképpen csúcsteljesítményt nyújt, viszont valószínűleg nem ez lesz a legerősebb modell a cégnél, ugyanis már piacra került a Snapdragon 8Gen2 SoC is, ami valószínűleg az erősebb készülékekben fog dolgozni.

A kijelző mérete még nem ismert, viszont azt tudni lehet, hogy a felbontás FHD+ lesz, a képfrissítés pedig 120 Hz-es a típusa pedig AMOLED. A forrás megjegyzi, hogy a RAM méret maximum 16 GB lesz, a belső tárhely pedig 256 GB, ami persze a megjelenésig még sokat változhat.


Forrás