Kiszivárogtak a OnePlus 7T és 7T Pro specifikációi

Augusztusban láthattunk renderképeket a OnePlus 7T és 7T Pro-ról, akkor a specifikációkkal kapcsolatban is kiderült néhány dolog, most pedig egy teljes lista érkezett, amin az összes hardveres összetevőt felsorolták.

REVO2

A OnePlus minden ősszel kidobja a “T” utótaggal szerelt modellt, amiből idén már kettőt kapunk. Az alapkoncepció most sem változott, egy picit javítanak az előző készüléken, pár dizájnelemen végeznek néhány apró módosítást és a legújabb Snapdragon lapkát pakolják a motorháztető alá.

Egetverő változtatásokra nem kell számítani, ha OnePlus 7 vagy OnePlus 7 Pro telefonod van, valószínű nem éri meg váltani, maximum régebbi modellről. Mindkét készülék gyárilag Android 10 alapú OxygenOS-szel jön, és a kijelző méretekben lesz egy minimális változás. A OnePlus 7T állítólag 6,55 hüvelykes Full HD+ megjelenítővel fog érkezni, 90 Hz-es képfrissítéssel, 402 ppi képpontsűrűséggel és HDR10+ támogatással. A Pro verziónál az AMOLED panel méretét 6,65 hüvelykre csökkentették, a 90 Hz-es frissítési gyakoriság maradt, akárcsak az 516 ppi és a HDR10+ is.

Az előlapi kamerához nem nyúltak, továbbra is 16 megapixeles modul kacsint vissza ránk, f/2.0-ás blendével. Hasonló a helyzet a OnePlus 7T Pro hátlapi kameráival is, ezek 48+8+16 megapixelesek, akárcsak a sima 7 Pro-nál. A OnePlus 7T esetében viszont a 48 megapixeles főmodul mellé már 16 megapixeles ultra széles látószögű lencse jár és egy 12 megapixeles mélységszenzor, mindez egy kör alakú kameraszigeten lesz. A lapkakészlet Snapdragon 855 Plus, memóriából 8 GB, tárhelyből pedig 128 vagy 256 GB áll majd rendelkezésünkre.

Egy hajszálnyit az akkumulátorok kapacitása is növekedett, a OnePlus 7T esetében ez 3800, míg a Pro modellnél 4085 milliamperórás telepet jelent. A pletykák szerint szeptember 26-án érkezik a két újdonság a OnePlus TV-vel karöltve, de lehetett már hallani október 10-i bemutatóról is. Akárhogy is legyen az elkövetkezendő hetekben biztosan befut a két OnePlus mobil.