Kiszivárogtak a Samsung Galaxy A34 5G specifikációi

A dél-koreai vállalat hamarosan bemutathatja a Samsung Galaxy A34 5G okostelefont, aminek a legtöbb specifikációja a napokban kiszivárgott. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Samsung Galaxy A33 5G tavaly márciusban mutatkozott be a Samsung Galaxy A53 5G mellett, hamarosan pedig megérkezhet majd az utód modell is, viszont a pontos bemutatási dátum egyelőre még nem ismert. A készülék specifikációit viszont már tudni lehet, ami nagyban meg fog majd egyezni elődjével.

A napokban megjelent információk szerint az újdonság hardveresen egy Exynos 1280-at fog megkapni az Android 13-as rendszerrel, valamint maximum 8GB és 256GB belső tárhelyet. Megmarad az 5000 mAh-es akkumulátor, amit vezetékesen 25W-al lehet feltölteni, valamint az IP67-es vízállóság is adott lesz.

 

A kijelző egy 6,5 colos FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű panel lesz, amin egy 13 MP-es szelfi kamera kapott helyet. A hátlapon szerepel egy 48 MP-es főkamera, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű és egy 5 MP-es makró lencse is.

Ha megnézzük ezeket a specifikációkat, akkor észre vehetjük, hogy szinte teljesen megegyezik a Samsung Galaxy A33 5G-vel, így nem lesz túl nagy a fejlődés. Viszont, ha nem drágul a termék, akkor jó kompromisszumot jelent, hiszen ezek elég jó tulajdonságok az adott kategóriában.


Forrás